Reprezentativele de fotbal ale Mexicului si Argentinei au completat duminica noapte tabloul semifinalistelor de la Copa America, intrecere care are loc in Venezuela.

Mexic a spulberat Paraguay, scor 6-0. A fost cel mai bun meci facut de „azteci” la o competitie dominata de tarile din America de Sud.

Mexicanii au deschis scorul in minutul 6, dintr-un penalty transformat de Nery Castillo, faza la care goalkeeper-ul din Paraguay, Aldo Bobadilla, dorit si de Gica Hagi la Steaua, a fost eliminat.

Mexicanii au profitat din plin de omul in plus, au jucat relaxati si au lovit cu arma contraatacului. Golul meciului a fost reusit de Arce, cu 11 minute inainte de fluierul final.

Acesta a marcat cu un super-vole, peste portarul paraguayan, debutantul Joel Zayas. La final, antrenorul mexicanilor, legendarul Hugo Sanchez, a plusat: „Obiectivul nostru nu s-a schimbat: vrem sa castigam Copa America. Suntem pe drumul cel bun, crestem de la meci la meci”. Viitorul adversar, Argentina, miercuri noapte, la Puerto Ordaz.