Sport 10 Iulie 2007 23:54
Constantenii s-au reunit ieri si si-au stabilit ca obiectiv pentru noul sezon un nou titlu si o participare consistenta in Liga Campionilor.
Campioana Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, s-a reunit ieri pentru reluarea pregatirilor, ocazie cu care au fost prezentate si noile achizitii. Astfel, in locul celor trei jucatori care au dorit sa se transfere la alte cluburi, George Buricea, Marius Stavrositu - ambii la Steaua si Milutin Dragicevic la Silkeborg (Danemarca), conducerea HCM-ului a perfectat pana in prezent cinci transferuri. Este vorba de ungurul Timuzsin Schuch (pivot), suedezul Voglis Schjolin (extrema stanga), croatul Tomislav Broz (inter dreapta), cehul Petr Heymanek (pivot) si sarbul Uros Vukonici (extrema dreapta). In afara acestora, au revenit la echipa extrema dreapta Paul Nemenco, ultima data la CSM Medgidia, si Darius Sania dupa o lunga accidentare. Bugetul pentru sezonul viitor este de 1,3 milioane de euro, iar obiectivele sunt castigarea campionatului si a Cupei Romaniei, precum si accederea in faza optimilor de finala din Champions League.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.