Sport 10 Iulie 2007 12:31
Fundasul central spaniol Ruben Pulido, care a evoluat ultima data la Getafe, va primi de la Steaua o prima de instalare de un milion de euro, potrivit editiei electronice de luni a cotidianului spaniol AS.
Ruben Pulido va semna un contract valabil pe trei ani cu Steaua si a acceptat oferta vicecampioanei Romaniei si pentru ca va primi o prima de instalare de un milion de euro. El vine la Steaua liber de contract, si a fost ofertat de mai multe echipe din Spania, dupa ce contractul i-a expirat la 30 iunie, potrivit cotidianului AS.

Fundasul spaniol a declarat ca s-a inteles cu Steaua si ca probabil miercuri va ajunge in Romania, va semna contractul cu Steaua si va pleca in stagiul de pregatire din Olanda, informeaza NewsIn.
Ruben Martin Pulido are 28 de ani si 1,87 metri inaltime. El a evoluat la Getafe in sezonul 2002/2003 si din 2004 pana in vara lui 2007. Pulido a mai jucat la echipele secunde ale lui Real Madrid, la Conquense si la Rayo Vallecano.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.