Sport 9 Iulie 2007 01:21
Campionii au disputat, aseara, la Flachau, primul amical al turneului de pregatire din Austria. Adversari au fost nemtii de la Wacker Burghausen, care au fost invinsi cu 3-0.
Bratu a deschis scorul (`38) din centrarea lui Musat, dupa care Zicu a majorat diferenta (`48) dupa ce a executat impecabil un penalty obtinut tot de Bratu. De altfel, Florin, cel mai bun dinamovist al acestei intalniri, s-a mai remarcat o data (`84), cand a marcat ultimul gol al amicalului. Pe langa aceste reusite, "cainii" si-au mai permis sa rateze cinci mari ocazii in prima repriza, prin Niculescu si Bratu, de cate doua ori, si prin Zicu. Nemtii au jucat foarte dur, Niculescu fiind cel mai faultat. In minutul 42, Stefan Radu a fost aproape de un autogol. "Eu nu am echipa de cinci stele, ci de 24 de stele. Pentru mine, toti jucatorii sunt la fel. A fost un antrenament util", a spus, la final, antrenorul Mircea Rednic


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.