Sport 9 Iulie 2007 00:10
Fotbalistul Ruben Martin Pulido este foarte aproape de un transfer la Steaua Bucuresti, singura conditie ca jucatorul sa aterizeze in Ghencea fiind aceea ca Ruben sa nu primeasca contraoferte de la Deportivo La Coruna sau Espanol Barcelona.

"Ruben Martin Pulido, de la Getafe, este pe punctul de a ajunge la Steaua Bucuresti, iar daca nu are contraoferte de la Deportivo sau Espanol, atunci va merge sa joace in Romania", scrie presa din Spania. Martin Pulido a fost unul dintre jucatorii de baza ai celor de la Getafe, dar in ultima perioada a fost folosit destul de rar, acest lucru nemultumindu-l pe fotbalist. In varsta de 28 de ani, Ruben este jucator liber de contract, dupa ce a decis sa nu-si prelungeasca acordul cu formatia la care activeaza si Cosmin Contra. In cazul in care va ajunge la formatia pregatita de Gheorghe Hagi, Pulido va fi primul jucator de origine spaniola care a activat vreodata in Liga 1.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.