Sport 9 Iulie 2007 23:41
Victor Becali sustine ca internationalul roman nu intentioneaza sa paraseasca Italia pentru a juca la echipe spaniole.
Telenovela transferului lui Cristi Chivu este aproape de final. Dupa ce presa italiana i-a facut cu ou si cu otet pe cei doi agenti de jucatori, Giovani si Victor Becali, declaratiile lui Chivu au mai indulcit oarecum situatia. Victor Becali (foto medalion)a sustinut ieri ca fotbalistul nu poate ramane in activitate pana la 60 de ani si de aceea, rolul impresarilor este a de a scoate un salariu bun pentru Cristian Chivu.

"Roma trebuie sa-l pretuiasca mai mult pe Chivu, daca vrea sa-l pastreze. El nu poate ramane pe teren ca sa joace pana la 60 de ani. Asa ca sefii gruparii romane ar trebui sa se gandeasca si la acest aspect. Daca nu se inteleg cu cei de la Inter in privinta sumei de transfer, Chivu va putea pleca liber de contract, si Roma nu va mai incasa nici un ban", a precizat Victor Becali care a acuzat faptul ca impreuna cu fratele sau si-a pus toata presa italiana in cap.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.