Sport 9 Iulie 2007 23:40
Dupa ce a semnat cu seicii contractul de 2 milioane de euro pe sezon la Paris, fostul antrenor al Stelei a ajuns la Ryad unde a fost asteptat doar de oficialii clubului Al-Hilal

Spre deosebire de Elton, care a avut parte de o primire ca un actor de Hollywood, Cosmin Olaroiu nu a fost intampinat pe aeroportul din Ryad decat de oficiali ai clubului Al-Hilal. Contractul sau se intinde pe o perioada de doi ani, ieri Olaroiu acordand si primul interviu pentru site-ul oficial al clubului saudit.
Olaroiu a declarat printre altele ca la Al-Hilal si in general in tarile arabe antrenorii romani s-au remarcat prin performante deosebite. "Nu am vorbit cu Ilie Balaci si nici cu Anghel Iordanescu.

Singurul cu care am discutat despre Al-Hilal a fost Marian Bondrea, care a avut in grija echipa de tineret a clubului. Impresiile culese sunt pozitive iar obiectivul personal e acela de a cuceri Cupa Asiei, performanta care ar insemna un mare succes pentru mine", a spus Olaroiu. El le-a povestit arabilor si despre mandatul sau la Steaua, declarand ca in mai putin de un an si jumatate a sustinut 108 meciuri, timp in care s-au depasit multe obiective pe termen scurt si mediu. "Acelasi lucru il astept si la Al-Hilal", a precizat Olaroiu care va pleca la jumatatea lunii in cel mai lung cantonament pe care l-a avut si ca fotbalist si ca antrenor: 17 iulie - 9 august (Tunisia).

La Al-Hilal, fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, are un contract pe doi ani si castiga doua milioane de euro pe sezon. Contractul cu arabii l-a semnat la Paris iar ieri a fost prezentat oficial la noul sau club. In primul interviu acordat presei de la Ryad, Cosmin le-a povestit arabilor despre mandatul sau la Steaua si a asigurat ca va incerca sa faca o treaba la fel de buna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.