Sport 7 Iulie 2007 01:14
Atacantul spune ca n-a fost dorinta lui sa joace in Giulesti si ca nu va pleca de la Dinamo pana nu castiga macar doua titluri
Vedeta lui Dinamo a declarat ca va pleca de la gruparea alb-rosie doar atunci cand echipa din "Groapa" va aduna 20 de titluri de campioana, informeaza site-ul oficial al clubului bucurestean. Zicu a mentionat ca se simte bine la Dinamo, pentru ca a fost primit bine de toata lumea. "Pot sa spun ca ma simt din ce in ce mai bine. Le multumesc colegilor si tuturor celor care reprezinta Dinamo pentru felul in care am fost reprimit. Sper ca suporterii sa inteleaga faptul ca mi-am dorit foarte mult sa vin la Dinamo, chiar daca am avut si cateva oferte din strainatate, mult mai avantajoase din punct de vedere financiar. A fost mai important sa ma reintorc la Dinamo, tinand cont de faptul ca in urma cu un an am mers la Rapid. Insa atunci nu a fost dorinta mea!", a declarat Zicu.

"Am venit cu sufletul la Dinamo. Nu se pune problema sa parasesc echipa daca nu ne calificam in grupe. Am un contract ferm, pe patru ani, si voi pleca de la Dinamo doar cand voi avea doua stelute in piept! Sper ca in doi ani sa avem 20 de titluri", a declarat Zicu, in cadrul unei conferinte de presa organizate in cantonamentul de la Flachau (Austria).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.