Sport 7 Iulie 2007 00:56
Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat, totusi, ca meciurile se vor incheia conform programului, adica duminica, in ciuda faptului ca ploaia a afectat noua din cele zece zile ale competitiei de Grand Slam.
Joi, meciurile au fost definitiv intrerupte dupa-amiaza, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Ieri, au fost programate sferturile de finala din competitia masculina si semifinalele la feminin, iar astazi ar trebui sa aiba loc meciurile din semifinalele la masculin si finala la feminin. Miine, turneul de la Wimbledon se va incheia cu finala masculina. Altfel, ieri, favoritul numarul doi al turneului englez, Rafael Nadal, s-a calificat in semifinale, dupa ce a trecut de cehul Thomas Berdych, scor 7-6, 6-4, 6-2. In 2006, Nadal a ajuns pina in finala turneului de la Wimbledon, fiind invins de Roger Federer, scor 0-6, 6-7, 7-6(5), 7-6, 3-6. Intr-un alt meci disputat, ieri, Roger Federer a dispus de spaniolul Ferrero, scor 7-6, 3-6, 6-1, 7-3. Tot ieri, la feminin, urmau sa se dispute semifinalele: A.Ivanovici - V.Williams si J.Henin - M.Bartoli.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.