Sport 6 Iulie 2007 01:31
Agentul FIFA, Victor Becali, a declarat, miercuri seara, ca, desi Real Madrid a admis ca plateste 18 milioane de euro pentru achizitionarea fundasului Cristian Chivu, de la AS Roma, campioana Spaniei trebuie sa accepte si solicitarile jucatorului, altfel, afacerea nu sta in picioare.
"Cristi Chivu este cel care joaca. Nu Rosella Sensi sau mai stiu eu cine. Daca nu semneaza el, nu se poate face transferul. Noi nu ne facem probleme, Chivu mai are un an de contract, Roma este un oras frumos, problema nu este la noi, ci la AS Roma", a spus Becali. Impresarul a mentionat ca oferta celor de la Real Madrid privind salariul lui Chivu este nesatisfacatoare, undeva sub 4,5 milioane de euro, atit cit oferea, de pilda, Inter Milano. "In toata aceasta problema, Chivu renunta la niste bani, pentru ca jucatorul doreste ca si AS Roma sa-si recupereze banii investiti, insa clubul italian nu s-a comportat in consecinta", a afirmat Victor Becali. Ieri, presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat ca exista "diferente substantiale" intre clauzele din contract si pretentiile economice privind salariul cerut de fundasul roman Chivu. Conform "Marca", Bernd Schuster, viitorul antrenor al Realului, va avea un cuvint greu de spus in achizitionarea lui Chivu. In schimb, din Italia, Massimo Moratti face un nou pas inainte, dupa ce miercuri seara hotarise sa renunte la negocierile privind cumpararea lui Chivu. "Inter a abandonat negocierile cu Roma, dar Chivu trebuie sa-si aleaga singur drumul. In cazul unui refuz al lui fata de Real Madrid, vom vedea ce se va intimpla, dar in acest moment par plauzibile toate variantele", a spus patronul echipei campioane a Italiei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.