Sport 6 Iulie 2007 01:20
Si in al doilea meci sub comanda lui Gica Hagi, Steaua nu a izbutit victoria, dovedindu-si aceleasi carente in defensiva ca la intilnirea cu APOEL Nicosia (scor 1-2).
Miercuri seara, vicecampioana a pierdut "amicalul" disputat impotriva austriecilor de la SV Ried (locul 2 in sezonul trecut), scor 2-3. Gazdele au deschis scorul in minutul 32, cind Cernea a deviat in propria poarta o centrare la coltul scurt, iar Djokici (`40) a majorat diferenta, cu un sut la coltul scurt, din interiorul careului. In minutul 60, Hagi a schimbat aproape intreaga echipa si, dupa numai 10 minute, Mihai Gurita a marcat primul sau gol in tricoul Stelei, trimitind mingea in plasa cu capul, dupa un corner de pe stinga executat de G.Coman. Steaua a restabilit egalitatea prin Marius Croitoru (`73), care a inscris cu capul din centrarea lui Ochirosii, insa SV Ried a revenit in avantaj dupa numai un minut, Harun Erbek profitind de o gafa a apararii bucurestene. Echipa folosita de Hagi a fost urmatoarea: Cernea - P.Marin (Nesu `60), Ov.Petre, E. Baciu, Emeghara (Saban `77) - Badoi (Cristocea `60), Lovin (Radoi `60), Bostina (G.Coman `60) - Dica (Bicfalvi `68), Neaga (Gurita `60) - V. Iacob (Croitoru `60). Aseara, Steaua urma sa dispute ultimul meci amical din cadrul turneului austriac, cu echipa lituaniana FK Vilnius.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.