Suspendat pina in 2006, dupa ce l-a injurat pe antrenorul Nae Manea, fotbalistul dinamovist a fost iertat.

Inlocuirea lui Nae Manea de la nationala de tineret a adus modificari si cu privire la selectie. Suspendati de la toate loturile nationale pina in anul 2006, dupa un conflict cu antrenorul, fotbalistii Lucian Goian si Iannis Zicu au fost iertati. Decizia a fost luata ieri, de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), la cererea lui Florin Marin, noul selectioner de la tineret.

In aceeasi sedinta a fost aprobata lista cu cheltuieli pentru dubla cu Olanda si Macedonia, din preliminariile CM 2006, in valoare de 79.000 de euro si 1,8 miliarde de lei. Referitor la lista cu jucatori din campionatul intern, Victor Piturca a cerut ragaz pina duminica, dupa desfasurarea celei de-a doua etape din retur, pentru a nu convoca eventualii jucatori accidentati. In cadrul aceleiasi sedinte, Cornel Dinu (responsabil din partea Comitetului Executiv al FRF pentru regindirea atributiilor Comisiei Tehnice a FRF si a structurii acesteia) a prezentat o informare cu privire la activitatea depusa de pina acum, propunerile inaintate urmind sa fie supuse analizei si aprobarii Comitetului Executiv in cursul lunii iunie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.