Sport 5 Iulie 2007 01:33
Fostul antrenor al Stelei va parafa la Paris, in aceste zile, un contract cu emirii de la Al-Hilal, in valoare de doua milioane de euro. Fostul tehnician al Stelei a vorbit la postul B1 TV mai liber ca niciodata, explicand printre altele ca, atata vreme cat a antrenat pe Steaua, nimeni nu i-a impus echipa.

"Au fost momente cand primeam semnale de la patronul Gigi Becali prin intermediul lui Mihai Stoica. Niciodata insa nu am urmat sfaturile lui. Am facut ceea ce am crezut eu ca e mai bine pentru echipa, chiar daca am mai si gresit", a precizat Olaroiu.

'Steaua e puternica!'

Intrebat daca nu regreta faptul ca nu mai antreneaza Steaua, Oli a preferat sa raspunda diplomatic: "Asa cum am lasat-o eu, Steaua e puternica. Prin revenirea lui Neaga, arata si mai bine, iar daca nu vor fi probleme cu accidentarile, mai mult ca sigur ca in sezonul viitor va lupta pe fronturile pe care e deja obisnuita sa atace".

A avut trei oferte din lumea araba

Cel mai greu de rezolvat va fi pentru Olaroiu si cei doi tehnicieni pe care ii va lua cu el, Catalin Necula si Mitica Bolborea, rugaciunea de la ora pranzului (Salah). Dupa cum se stie, ca in
Cel mai greu de rezolvat va fi pentru Olaroiu si ...
inainte de a accepta acum 10 zile propunerea emirilor de la Al-Hilal, Cosmin Olaroiu a mai fost ofertat si in alte doua ocazii. Mai intai a fost sunat pe cand se afla in Spania, la Valencia. Urmatorul apel a venit la o luna dupa primul refuz, dar de data aceasta nu a fost lasat de Gigi Becali. Ultima data, acum 10 zile, Olaroiu a spus da si l-a convins si pe seful Stelei ca cel mai bine pentru viitorul echipei si al sau este sa se desparta.

Antreneaza pe 'Real Madrid al arabilor'

Al-Hilal e una dintre cele mai iubite echipe din Arabia Saudita. Viitoarea echipa a lui Olaroiu se lupta in fiecare sezon pe toate fronturile, ca si Steaua, iar Cosmin este vazut deja ca un mare succesor al lui Balaci.

"Al-Hilal e un fel de Real Madrid al lor. Au un jucator de 20 milioane de euro. E greu sa fac o comparatie cu Steaua, dar intr-un meci direct nu stiu cine ar castiga, dupa ce am vizionat casete cu echipa saudita", a precizat Oli.

Topul salariilor antrenorilor romani

Mircea Lucescu: 3,5 milioane dolari (sahtior, Ucraina)

Ladislau Boloni: 2,2 milioane euro (Al-Jazira, Emiratele Arabe)

Cosmin Olaroiu: 2 milioane dolari (Al-Hilal, Arabia Saudita)

Gheorghe Hagi: 500.000 dolari (Steaua)

Mircea Rednic: 200.000 dolari (Dinamo)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.