Sport 5 Iulie 2007 01:18
Dinamo a plecat, ieri, in Austria, pentru un cantonament de 17 zile.
Din lotul deplasat lipseste angolezul Ze Kalanga, declarat "dezertor" de conducerea campioanei. Antrenorul Mircea Rednic a explicat ca nu se pune problema ca Dinamo sa renunte la mijlocasul de banda dreapta: "Ze nu a venit, desi este sub contract cu noi. Stiu ca are mai multe oferte din strainatate, vom vedea ce ramine de facut in continuare, in ceea ce-l priveste". Daca Ze Kalanga da bir cu fugitii, Flavius Stoican este foarte aproape de a face jonctiunea cu formatia, la Flachau, in Austria.

Cristi Borcea a precizat ca sint sanse mari ca Sahtior Donetk sa accepte oferta de cumparare facuta de FC Dinamo pentru fostul international: "De acest transfer se ocupa Nicolae Badea, nu eu, dar este posibil ca Stoican sa se alature echipei in Austria. Oricum, lotul pe care il avem acum este cel pe care nici in cele mai frumoase vise ale mele nu credeam ca o sa-l avem. Dinamo de azi este foarte aproape de echipa din 2000, cind jucau la noi Mutu, Contra si Vladoiu". Rednic a deplasat in Austria urmatorii jucatori: Lobont, Romanovs, Posteuca (portari); Moti, Pulhac, Nastase, Musat, Blay, R.Stefan, Scarlatache (fundasi); Margaritescu, C.Munteanu, Fernandes, Ropotan, Cristea, Zicu, Predescu, Chiacu (mijlocasi); Cl.Niculescu, Danciulescu, Oprita si Bratu (atacanti).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.