Nu mai exista dubii: Cristian Chivu este intr-o forma foarte buna, ceea ce este extrem de imbucurator in perspectiva importantului meci al nationalei cu Olanda.

Maxima, ar zice unii, dupa prestatia din meciul de miercuri seara pe care Roma l-a disputat impotriva Fiorentinei, pentru calificarea in semifinalele Cupei Italiei. Intrat din primul minut, Chivu a alergat pe tot terenul cu o dorinta vizibila de joc. El a fost esential in toate departamentele, de la aparare pana in atac. Toata galeria Fiorentinei tremura cand Chivu executa loviturile libere. Ele au fost remarcate de toti cronicarii. Acestia au recunoscut ca "romanul a tras doua lovituri libere excelente, pe care numai dibacia portarului fiorentin le-a scos de pe spatiul portii".

CEL MAI BUN

Noul antrenor, Bruno Conti a apreciat munca romanului si l-a lasat in teren pana la sfarsit, declarand apoi ca, avandu-l pe Chivu, Roma va reusi sa se impuna din nou in campionat. "Aceasta calificare este importanta pentru noi, mai ales din punct de vedere moral. Vreau sa multumesc tuturor baietilor, dar in mod special lui Cristian Chivu care, in pofida faptului ca nu a mai jucat de multa vreme o partida intreaga, a strans din dinti si a luptat pana la final". Romanul a obtinut din nou cea mai mare nota (6,5) acordata de ziaristi jucatorilor de pe teren. Partida s-a terminat 1-0 pentru Fiorentina, dupa 120 minute de joc si 7-6 pentru Roma, la loviturile de departajare (una dintre transformarile Romei i-a apartinut lui Chivu). In primul meci, Roma castigase cu 1-0 pe propriul teren.

TINTA LUI JUVE

Prestatia lui Chivu a dat o noua motivatie presei din Peninsula sa faca speculatii referitoare la viitorul acestuia in Serie A. In majoritatea ziarelor sportive aparea o declaratie interpretabila a directorului Juventusului, Luciano Moggi. Acesta a spus: "As minti daca as spune ca Cristian nu este un jucator bun si ca nu suntem cu ochii pe el. Dar, ca sa il avem, trebuie mai intai sa-l vanda Roma si, apoi, mai e de spus ca avem nevoie de multi bani ca sa-l cumparam".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.