Sport 4 Iulie 2007 23:31
Predrag Mijatovi, Directorul Sportiv al clubului Real Madrid a anuntat ca a ajuns la un acord cu atacantul roman, informeaza editia de astazi a ziarului spaniol „Plus marca”.

Singurul demers care lipseste pentru ca Cristian Chivu sa mearga la Real este acordul scris al oficialilor de la AS Roma.

Luand in calcul insa faptul ca in 2008 contractul romanului cu AS Roma ajunge la sfarsit iar madrilenii sunt dispusi sa mareasca miza de la 15 milioane de euro pana la 17 milioane precum si transferul unui alt jucator precum Cassano, Cicinho sau chiar Cannavaro, oficialii de la AS Roma vor profita, cel mai probabil, de aceasta oferta.

Pe de alta parte, posibilitatea sosirii lui Gaby Milito la Juventus Torino ar putea schimba lucrurile intre acordul dinte Roma si Madrid. Astfel, daca „Batrana Doamna” nu reuseste sa obtina serviciile centralului de la Zaragoza, atunci se va orienta catre Cannavaro care nu ar mai putea fi oferit celor de la AS Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.