Sport 3 Iulie 2007 01:20
Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei (235,650p) s-a impus in cadrul triunghiularului desfasurat in weekend-ul trecut la Vitoria, la care au mai participat selectionatele similare ale Italiei (229,200) si Spaniei (225,550).
Competitia a marcat revenirea in arena a triplei campioane olimpice de la Atena, Catalina Ponor, care a evoluat la barna si sarituri. Romania a evoluat in componenta Catalina Ponor, Steliana Nistor, Cerasela Patrascu, Andreea Grigore, Ana Maria Tamarjan, Daniela Druncea si Madalina Gutu.

Presa straina a consemnat imediat prezenta lui Ponor pe podiumul de concurs. Astfel, cotidianul "El Pais" a titrat "O muza pentru gimnastica", in care subliniaza ca romanca a reusit o revenire dupa ce a depasit o "betie a succesului". "La Atena, toti ochii s-au fixat pe aceasta gimnasta cu picioare zvelte, miscari insinuante si exercitii aproape perfecte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.