Sport 3 Iulie 2007 01:15
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca echipei pregatite de Ioan Andone nu ii este frica de niciun adversar in Liga 1 si ca programul pe care aceasta il are in noul sezon nu este foarte important.
"Avem patru meciuri grele la inceput, cu Otelul, Timisoara, Craiova si Steaua. Eu zic ca nu are asa mare importanta programul. Si daca jucam in primele etape cu Steaua, Dinamo, Rapid si "U" Cluj, trebuia sa le invingem pe toate. Avem o echipa buna, vrem sa cistigam campionatul, asa ca nu ne este frica de nimeni", a spus Muresan. Antrenorul Ioan Andone s-a declarat multumit de achizitiile efectuate in aceasta vara, afirmind ca niciodata nu a pregatit jucatori atit de valorosi: "Este cel mai bun lot pe care il am sub mina de cind antrenez. Acum trei ani, cind am preluat Dinamo de la Cornel Dinu, aveam o echipa mai slaba decit are acum CFR. Mult mai slaba". In alta ordine de idei, CFR Cluj l-a prezentat ieri pe fundasul portughez Daniel Amoreirinha, achizitionat de la Estrela Amadora, contra sumei de un milion de euro. "Cel mai bine ma simt in centrul apararii, dar pot evolua de asemenea si pe flancuri", a declarat lusitanul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.