Sport 2 Iulie 2007 01:40
"Fotbalistul roman Marius Niculae, cu care eram intelesi in toate privintele si caruia i se cumparase si biletul de avion, a mai cerut doua zile de gandire din cauza faptului ca de el s-au interesat echipe din Scotia. De aceea, conducerea clubului nostru a renuntat la achizitionarea lui Niculae", s-a anuntat intr-un comunicat pe site-ul oficial al celor din Bursa.

'Sageata' s-a despartit de Mainz

"Sageata" este liber de contract, dupa ce s-a despartit la sfarsitul sezonului trecut de nemtii de la Mainz. in afara de fosta echipa antrenata de Gheorghe Hagi, atacantul mai este dorit de scotienii de la Aberdeen si, mai nou, de campioana Serbiei, Steaua Rosie. Se pare insa ca Nico isi doreste foarte tare sa se intoarca la prima dragoste, Dinamo, pentru a ajunge in grupele Ligii.

Factorul pozitiv in efectuarea acestui transfer este relatia deosebita pe care o are cu Cristi Borcea, directorul general al "cainilor" spunand in multe randuri ca doreste repatrierea lui Niculae. Mai greu este cu Mircea Rednic, antrenorul nefiind foarte entuziasmat ca i se aduce inca un atacant. "Puriul" chiar a spus, la un moment dat, ca il prefera pe Florin Bratu lui Marius Niculae.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.