Sport 2 Iulie 2007 01:38
Antrenorul viitoarei adversare a Stelei din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, nu da doi bani pe tehnicianul Gheorghe Hagi.

Cszeslaw Michniewicz ii recunoaste valoarea Regelui, ca fost mare fotbalist, dar spune ca performantele sale ca antrenor sunt modeste. "Hagi a fost un jucator excelent, dar acum este antrenor si sunt doua profesii diferite. Nu-mi amintesc sa fi reusit mari performante din aceasta postura. Asa ca nu-l privesc prin prisma numelui, ci doar ca pe un antrenor al unui grup bun. De obicei insa, echipele bune au antrenori buni", a spus tehnicianul polonez. Michniewicz crede ca Zaglebie are o sansa buna sa treaca mai departe, in turul al treilea. "Le-am spus jucatorilor mei sa fie increzatori. E adevarat ca Steaua are experienta europeana - anul trecut a ajuns in semifinalele cupei UEFA, iar in acest an a jucat in grupele Champions League. Este o echipa cu care nu ne-am fi dorit sa jucam. Dar daca asa s-a intamplat, asta e. Se putea si mai rau".

Pentru dubla cu polonezii, Steaua se antreneaza in continuare la Kaprun, in Austria. Urmatorul meci din acest stagiu va avea loc la 4 iulie, in fata vicecampioanei Austriei, SV Ried.

Antrenorul Stelei ii va putea urmari la lucru pe viitorii adversari din Liga Campionilor saptamana viitoare, in amicalul pe care acestia il vor sustine la Kaprun (Austria) cu CFR Cluj. Hagi va putea astfel obtine toate datele necesare calificarii in turul III preliminar al Champions League


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.