Sport 2 Iulie 2007 01:32
Cristi Chivu va deveni, luni sau cel tarziu marti, jucatorul lui Internazionale Milano. Campioana Italiei i-a facut Romei cea mai mare oferta de pana acum: 14 milioane de euro plus Obinna.

Astazi are loc ultima intalnire, decisiva pentru soarta lui Chivu, intre presedintele lui Inter, Massimo Moratti si omul care "taie si spanzura" la formatia romana, administratorul delegat Rossella Sensi.

In cazul in care partile vor ajunge la un acord, Chivu va semna un contract pe patru sezoane, de circa 4,5 milioane de euro pe sezon. Aceasta oferta, care este mai mare decat a Barcelonei, pare a fi de nerefuzat pentru fotbalist. Antrenorul clubului italian AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat ca echipa sa este nevoita sa-l vanda pe fundasul roman pentru 18 milioane de euro. "Am inteles decizia lui Cristian Chivu, iar el a fost corect mereu. Decizia sa a fost dictata de numere, de varsta si de motivatie. I-a fost oferit un contract atat de impresionant - si el ne-a daruit multe noua - asa ca este de inteles si de acceptat. Cu banii pe care o sa ii luam pentru Chivu vom achizitiona jucatori ofensivi", a declarat antrenorul Romei in cotidianului "Il Romanista".

Milito, mai dorit decat Chivu la Barcelona

Potrivit unui sondaj al cotidianului "El Mundo Deportivo", Cristi Chivu a primit doar 44 la suta din voturile participantilor. Pe primul loc in acest clasament, pentru ocuparea unui loc in mijlocul apararii catalane, se afla argentinianul Milito (foto), care a primit 56 la suta din voturile fanilor.

Cristi, falimentat de manele

Capitanul "tricolorilor", Cristi Chivu, are o mare problema. Nu in viata sportiva, ci in afaceri. Chivu, detinatorul unui club cu muzica hause-dance in Timisoara, se pregateste de faliment. Motivul este simplu: in jurul localului fotbalistului au "rasarit" discoteci mult mai putin "selecte" decat localul internationalului roman si, deci, mult mai ieftine. in plus, discotecile cu pricina se axeaza, majoritatea, pe muzica orientala si manele, ritmuri preferate in special de tinerii din zona complexului studentesc din orasul de pe Bega. Tot in acea zona, Chivu detine si o terasa, administrata de mama sa, insa aceasta afacere merge foarte bine.

Mai nou, potrivit unor apropiati ai jucatorului, acesta doreste sa-si deschida, tot in Timisoara, un restaurant, iar locatia pe care si-ar fi ales-o este in centrul orasului, pe langa Piata Unirii. in acea zona, capitanul nationalei ar fi vecin cu Dan Negru si Marius Tuca, proprietari si ei a doua restaurante in centrul Timisoarei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.