Tabla de sah pe care se va disputa meciul dintre Anatoli Karpov si Andrei Istratescu va fi vanduta pe un site de licitatie online, banii obtinuti urmand a fi folositi pentru sustinerea micilor sahisti romani, se precizeaza intr-un comunicat remis de catre directorul meciului, Doru Ionescu. Meciul Istratescu-Karpov se va juca pe o tabla de sah digitala, care identifica fiecare piesa, fiecare mutare, si poate memora pana la 500 de mutari.

Astfel, viitorul posesor al tablei de sah va putea chiar sa urmareasca ultimul meci al confruntarii, acesta putand fi stocat in intregime in memoria tablei de sah. La finalul meciului, tabla de sah va fi semnata de cei doi campioni, va fi autentificata de organizatorii evenimentului ca "tabla de sah pe care s-a disputat meciul Karpov-Istratescu" si va fi castigata de persoana care va oferi suma cea mai mare in cadrul licitatiei caritabile.

Banii vor fi donati integral unuia sau mai multor cluburi de sah pentru copiii din Romania. Meciul de sah dintre Anatoli Karpov si Andrei Istratescu va incepe duminica si se va desfasura pe durata a sase zile. Programul complet al evenimentului este urmatorul:

* Vineri, ora 23,00 - sosirea la Bucuresti a lui Andrei Istratescu
* Sambata, ora 15,30 - sosirea la Bucuresti a lui Anatoli Karpov si a secundantului sau Mikhail Podgaets
* Sambata, ora 17,30 - sedinta tehnica de tragere a culorilor, urmata de conferinta oficiala de presa la Hotelul Crowne Plaza, sala Grand Ballroom
* Duminica, ora 13,45 - deschiderea oficiala a meciului, la Hotelul Crowne Plaza, sala Transilvania, ora 14 - partida 1, sala Transilvania
* Luni, ora 14 - partida 2, sala Transilvania
* Marti, ora 14 - partida 3, sala Transilvania
* Joi, ora 14 - partida 4, sala Transilvania
* Vineri, ora 14 - partida 5 (sah rapid), ora 16 - partida 6 (sah rapid), sala Transilvania
* Sambata, ora 14 - partida 7 (sah rapid), ora 16 - partida 8 (sah rapid), sala Transilvania


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.