Atitudinea aroganta a antrenorului lui Chelsea, Jose Mourinho, a reusit sa-i atraga portughezului antipatia intregi lumi fotbalistice. Ultimul om pe care l-a calcat pe bataturi a fost cel mai puternic om din fotbal, presedintele FIFA, Sepp Blatter, ale carui cuvinte legate de persoana lui Mourinho nu au fost placute urechilor portughezului. "Mourinho ma dezgusta", a afirmat Blatter, dupa ce antrenorul lui Chelsea i-a transmis sefului Comisiei de Arbitraj din cadrul UEFA, germanul Volker Roth, ca-l va da in judecata, daca nu-si cere scuze public pentru ca l-a numit "inamicul fotbalului" si ca din cauza lui cavalerul fluierului Anders Frisk s-a retras prematur din activitate.

Dupa meciul din Liga Campionilor dintre FC Barcelona si Chelsea, Mourinho l-a acuzat pe Frisk ca a influentat rezultatul final cu deciziile sale si ca acestea au fost luate dupa ce la pauza a avut o discutie cu antrenorul catalanilor, Frank Rijkaard. Fanii englezi au luat de buna afirmatia lui Mourinho si au inceput sa-i trimita amenintari cu moartea suedezului, iar de teama acesta s-a retras din activitate.

"Aceste atacuri verbale la adresa arbitrilor ma dezgusta. Acest tip de manifestare naste probleme serioase cu suporterii. Recomand cu putere tuturor partilor implicare sa dea dovada de respect pentru arbitri si sa respecte regulile fair-playului", a comentat Blatter, lasand sa se inteleaga ca asteapta din partea UEFA sanctiuni exemplare pentru Jose Mourinho.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.