Sport 30 Iunie 2007 22:50
Real Madrid a facut astazi o oferta de 16 milioane de euro pentru Cristi Chivu, internationalul roman fiind unul dintre preferatii antrenorului Bernd Schuster, care va fi, cel mai probabil, inlocuitorul italianului Fabio Capello, informeaza agentia Tgcom.
Dupa ofertele oficale inaintate saptamana aceasta de Barcelona si Inter, Roma a primit una si din partea campioanei Spaniei, Real Madrid. Chiar daca nu l-au pastrat pe Capello pe banca tehnica, sefii lui Real Madrid se gandesc la fundasul roman pentru intarirea defensivei. Conform sursei citate, Real Madrid a facut o oferta de 16 milioane de euro pentru Chivu.

Barcelona a oferit 14 milioane de euro, in timp ce Inter plateste pentru transferul lui Chivu 8 milioane de euro cash, cele 5,75 milioane de euro pe care Roma le datoreaza in schimbul cedarii definitive a lui Pizarro, plus copropietate asupra nigerianului Obinha, estimat la 2 milioane de euro, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.