Sport 29 Iunie 2007 01:29
Tatiana Golovin (Franta/nr.17) a invins-o, miercuri seara, pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 5-7, 6-3, 8-6.

Dar, potrivit presei britanice, acest lucru s-a intimplat si datorita pantalonasilor purtati de frantuzoaica pe sub rochia alba. Colantii cu pricina erau de culoare rosie, ceea ce a scandalizat, avind in vedere ca nuantele colorate sint interzise la Wimbledon, unde totul trebuie sa fie alb. Totusi, organizatorii londonezi n-au putut sa o amendeze pe Golovin (sau sa ii dea macar un avertisment), deoarece accesoriul respectiv era mai scurt decit rochita, care rochie oricum era scurta. Spre linistea organizatorilor, ieri, Tatiana Golovin a fost eliminata de austriaca Tamira Paszek. Rusoaica Maria Sarapova atrage, pe undeva firesc, toate privirile la Wimbledon. Daca la Roland Garros, ea a purtat o rochita foarte decolata - nu mai vorbim despre costumatia de anul trecur, de la US Open, ceva gen Audrey Hepburn - la Wimbledon rusoaicei i-a fost livrat un echipament de joc foarte elegant. Firma "Nike" a optat pentru o rochie alba, ca de balerina. "Daily Mail" a descoperit de unde s-au inspirat designerii: "dupa rochia purtata de Marilyn Monroe, in filmul "The Seven Year Itch", produs in 1955". Acest lucru demonstreaza inca odata cit de mult iubeste Sarapova filmul. "The Sun" a notat ca Maria adora filmele cu "James Bond" si ca, intr-o zi, si-ar dori sa joace un rol, cit de mic, in aceasta serie.

Serena a ramas "intr-o ureche"

Serena Williams (SUA), care s-a calificat miercuri in turul III, depasind-o pe australianca Alicia Molik, scor 7-6, 6-3, n-a purtat o rochie fistichie (desi obisnuieste), dar s-a remarcat din nou prin cerceii sai cit China. Din pacate, Serena va renunta la podoabele pentru urechi, deoarece la meciul cu Molik a avut probleme, unul dintre acestia cazindu-i. In plus, Serena a mai acuzat si o infectie la urechi. "I-am purtat si la antrenamente si nu am avut probleme. La meciul cu Molik, unul mi-a cazut si mi l-am dat jos si pe celalalt. La finalul partidei, mi-am recuperat cerceii de la fata de mingi. A fost o draguta ca mi i-a pastrat", a afirmat Williams.

Safin vrea acasa!

Rusul Marat Safin vrea sa fie eliminat de la Wimbledon, dar pe drept, deoarece nu sufera acest turneu. "Nu imi place nimic. Incerc sa stau cit mai putin timp posibil la Wimbledon. In vestiare se fura, mincarea e scumpa, organizarea lasa de dorit, securitatea si mai mult, asa ca nu vad de ce sa imi placa acest turneu", a afirmat Safin, care s-a calificat, ieri, in turul III al competitiei.

Chris Evert are un nou iubit

Chris Evert (52 de ani), de trei ori "regina" la Wimbledon (1974, 1976 si 1981) a fost prezenta, miercuri, pe arenele londoneze. Americanca a fost insotita de noul iubit, multimilionarul jucator de golf australian, Greg Norman (52 de ani). Evert are la activ doua casnicii ratate, plus o idila ultramediatizata si terminata prost. Chris Evert a fost casatorita cu tenismanul englez John Lloyd (1979 -1987), cu schiorul american Andy Ray Mill (1988-2006) si a fost la un pas de a se marita cu jucatorul american de tenis, Jimmy Connors (1974). Printre fostii iubiti ai ex-sportivei se numara si actorul Burt Reynolds, dar si John Gardner Ford - baiatul fostului presedinte al SUA, Gerald Ford.

Pavel a fost eliminat

Romanul Andrei Pavel a parasit, ieri, turneul de simplu de la Wimbledon, pierzind meciul cu americanul James Blake, favoritul numarul 9, scor 4-6, 3-6, 3-6. Blake merge astfel in turul III.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.