Sport 29 Iunie 2007 01:26
Cotidianul catalan 'Sport' noteaza ca, in cazul in care FC Barcelona esueaza in tentativa de a-l cumpara pe Cristian Chivu de la AS Roma, vicecampioana Spaniei va apela la lista de rezerva.
Sint trei jucatori plasati in 'Planul B', dintre care doi au nume sonore: fundasul central de la Deportivo La Coruna, portughezul Jorge Andrade si aparatorul lui Manchester United, argentinianul Gabriel Heinze. Al treilea fotbalist aflat in vizorul Barcei este brazilianul cu cetatenie portugheza Pepe Lima, de la FC Porto, cotat la 20 de milioane de euro. In cazul lui Heinze, afacerea s-ar putea concretiza mult mai usor, avind in vedere ca Barcelona si Manchester United discuta in aceste zile transferul in Anglia a atacantului islandez Ejdur Gudjohnsen. De Heinze se intereseaza, insa, si Real Madrid. Cit privestea situatia lui Chivu, Barcelona a primit unda verde, miercuri seara, din partea Romei, pentru a negocia direct cu fotbalistul roman, insa echipa capitolina cere 18 milioane de euro, nici un eurocent mai putin. Ieri, agentiile de presa italiene au anuntat ca Inter a trecut din nou la contraofensiva, Massimo Moratti urmind a se intilni dupa-amiaza cu administratorul delegat al Romei, Rosella Sensi. Patronul Interului a negat informatia, declarind pentru 'Gazzetta dello Sport' ca 'Este timp berechet pentru transferul lui Chivu. Apoi, cine ofera mai mult, il ia pe jucator. E simplu!'. Obositor!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.