Sport 29 Iunie 2007 01:24
Atacantul brazilian Carlos Cesar Dos Santos 'Cesinha' a fost prezentat oficial ca jucator al echipei Rapid, ieri, la stadionul 'Giulesti-Valentin Stanescu'.
Poreclit deja 'Henry din Giulesti', Cesinha a jonglat cu mingea in fata a aproximativ 50 de suporteri, spre deosebire de adevaratul Henry, care a fost intimpinat pe 'Camp Nou' din Barcelona de 30.000 de catalani. Exista si o explicatie: Cesinha nu e Henry, iar romanii muncesc, nu pierd vremea precum spaniolii. Brazilianul cumparat de la Sporting Braga a semnat, in cadrul unei conferinte de presa, un contract valabil pe urmatoarele trei sezoane. Cesinha va purta in echipa antrenata de Cristiano Bergodi tricoul cu numarul 7, detinut in sezonul trecut de atacantul Ianis Zicu, transferat in aceasta vara la Dinamo. "Sint foarte fericit sa fiu aici si sa evoluez la Rapid. Sper sa joc bine si sa ajut Rapidul sa cistige campionatul. Mi-a placut primirea suporterilor. Inca de la aeroport mi-am dat seama ca in Romania sint oameni care iubesc fotbalul", a declarat Cesinha. La rindul sau, directorul sportiv, Viorel Moldovan, a precizat ca negocierile purtate cu fotbalistul brazilian au fost mai dificile decit se astepta: 'Nu a fost usor sa il conving, am negociat timp de patru zile. Cesinha va face diferenta, are o foarte buna viteza, este tehnic si are un joc aerian de exceptie. Sint convins ca se va integra perfect in sistemul gindit de Cristiano Bergodi'.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.