Sport 28 Iunie 2007 02:05
Predrag Mijatovic, directorul sportiv al lui Real Madrid, l-a sunat pe Giovanni Becali, pentru a-i cere sa nu se grabeasca in cazul lui Chivu. Impresarul i-a promis fostului mare fotbalist sarb ca va astepta cateva zile, dar l-a atentionat pe acesta ca Inter si Bara vor sa incheie transferul cat mai repede.
Astazi va avea loc o adunare generala la gruparea madrilena, iar capitanul "tricolorilor" ar putea fi primul mare transfer al verii, chiar daca pe banca "galacticilor" nu va mai ramane in continuare Capello.

"Real Madrid, prin intermediul lui Franco Baldini (prieten cu jucatorul), a discutat in repetate randuri cu fotbalistul, in ultimele saptamani, iar fundasul nostru i-a promis ca va alege pe Real inaintea ofertelor venite din partea celor de la Barca sau Inter", scrie cotidianul AS. Fostul agent FIFA Ioan Becali a confirmat, la postul Com Radio, existenta a trei oferte pentru Cristi Chivu. Ca si fratele sau Victor Becali, fostul presedinte al lui Dinamo a subliniat ca in aceasta saptamana se va rezolva totul in cazul lui Chivu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.