Sport 27 Iunie 2007 01:24
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, l-a prezentat, ieri, intr-o conferinta de presa, pe mijlocasul argentinian Emanuel Juan Culio, transferat de la Independiente.
"Este un jucator tinar, care evolueaza in banda stinga. Cautind un virf, ne-am gasit un mijlocas. L-am urmarit impreuna cu Ioan Andone in patru partide si in toate a fost declarat omul meciului. Ma bucura foarte mult ca am mai adus un argentinian la echipa, dupa Cristian Fabbiani", a declarat Muresan. Si Culio este incintat de alegerea facuta: "Pentru mine, a fost o surpriza placuta venirea la Cluj, in Europa. Sper sa jucam bine si sa iesim campioni pentru a ajunge in Champions League". Emanuel Juan Culio va fi imprumutat timp de sase luni la CFR Cluj, apoi, daca va da satisfactie, sud-americanul va semna un contract pe cinci ani. In virsta de 24 de ani, Culio apartine gruparii Independiente Buenos Aires, insa a evoluat in ultimul sezon sub forma de imprumut in Chile, la echipa La Serena. CFR Cluj a transferat in aceasta vara numai putin de : Trica (TSKA Sofia), Muresan (Gloria), Ogbonna (Hapoel Tel Aviv), Fabbiani (Lanus), Sandberg (AIK Stockholm), Andre Leao (Beira Mar) si Amoreirinha (Benfica).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.