Sport 26 Iunie 2007 02:13
Cristi Chivu s-a deplasat, duminica seara, impreuna cu Giovanni Becali la Milano, pentru a negocia cu presedintele lui Inter, Massimo Moratti, ultimele detalii ale transferului sau la Inter.

Telenovela Cristi Chivu e pe punctul de a lua sfarsit. in timp ce Victor Becali dansa la nunta lui Claudiu Niculescu, Giovani Becali impreuna cu Cristi Chivu zburau spre Milano pentru a negocia pentru ultima oara cu Moratti. in cadrul acestei intalniri, oficialii Interului au prezentat si oferta pentru jucator: contract pe patru sezoane, salariu anual de patru milioane de euro, plus premii. Conform revistei "Il Romanista", capitanul tricolorilor a primit un telefon, duminica seara, si de la antrenorul celor de la Internazionale, Roberto Mancini, lucru care i-a infuriat rau pe oficialii Romei. Internationalul roman i-a spus unui membru al echipajului avionului cu care s-a deplasat la Milano, suporter al Romei, ca deocamdata nu este nimic sigur legat de viitorul sau.

Romanul ar prefera sa ramana in Italia

"In cazul in care cele doua cluburi italiene nu vor ajunge la o intelegere, Chivu va pleca direct spre Barcelona", a declarat, ieri, Ernesto Bronzetti, bun cunoscator al fotbalului spaniol si mediator intre cluburile AS Roma si FC Barcelona. Oficialii romani sunt de acord sa accepte de la formatia catalana, pe langa bani, si un jucator la schimb, cel mai probabil francezul Ludovic Giuly.

"Gazzetta dello Sport" a pomenit ieri si de nunta cuplului Claudiu Niculescu-Diana Munteanu: "Impresarul Becali si jucatorul ar fi trebuit sa fie la nunta atacantului dinamovist Niculescu, insa s-au deplasat la Milano, deoarece negocierile sunt foarte avansate cu conducatorii celor de la Inter".

Pe fir a intrat si Real Madrid

Cotidianul "Marca" a scris, ieri, ca Real Madrid l-ar putea "sufla" Barcelonei pe fundasul Cristian Chivu, in cazul in care Fabio Capello va ramane antrenor la gruparea madrilena. 'Chivu i-a spus lui Capello ca daca ii cere, va merge la Real, insa deocamdata tehnicianul italian e "cu un picior si jumatate" afara de la madrileni>>, scrie sursa citata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.