Sport 25 Iunie 2007 14:25
Noul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat astazi, la prezentarea sa oficiala ca obtinerea unor rezultate imediate primeaza practicarii unui mod de joc ofensiv si spectaculos, informeaza NewsIn.

"Sistemul de joc va fi cel pe care Steaua l-a practicat pana acum. Trebuie sa jucam bine, frumos si sa obtinem rezultate. Mi-as dori un joc spectaculos, ofensiv si cu multe goluri, dar primul meu gand e sa avem rezultate imediate", a spus Hagi.

Intrebat daca este in cautarea unui mijlocas coordonator veritabil, Hagi a replicat: "Avem un decar (n.r. Nicolae Dica) care joaca si in echipa nationala. El este cel mai bun".

Tehnicianul ros-albastrilor nu s-a decis in privinta viitoarelor transferuri: "Nu am decis nimic. Steaua are un lot de valoare, dar bineinteles ca putem sa il facem si mai valoros. O sa ma informez de ce jucatori e nevoie si pe cine pot aduce".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.