"Cainii rosii" au efectuat ieri vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva, din lot lipsind trei "stranieri", fundasul George Blay si mijlocasii Ze Kalanga si Fabrice Fernandes.
Jucatorii au declarat ca obictivele pentru noul sezon sunt accederea in grupele UEFA Champions League si castigarea unui nou titlu.Cei mai optimisti s-au dovedit a fi cei transferati in aceasta vara.

Vali Nastase a declarat ca spera ca noua sa echipa sa cucereasca titlul de campioana pe teren si sa nu se mai vorbeasca despre meciuri trucate sau aranjate in Liga I. "Eu, cat am stat in Italia, am vorbit cu multi colegi care imi spuneau ca fotbalul nostru a crescut foarte mult in valoare. S-au intors foarte multi jucatori de afara, sunt bani, ceea ce denota ca s-a intarit campionatul. Nu stiu cate echipe se vor bate pentru titlu. Sunt optimist, sper ca Dinamo sa castige campionatul pe teren. Nu am dubii, dar in Romania stiti bine cum se proceda inainte, se vorbea ca se fac blaturi, dar nu a venit nimeni sa demonstreze concret ca a fost un meci trucat sau aranjat", a declarat Nastase. Referitor la concurenta pe posturi care exista la Dinamo, Nastase spera ca aceasta sa fie loiala si onesta: "Concurenta va fi foarte grea la Dinamo. Sper sa fie loiala si onesta. Va castiga cel care se antreneaza mai bine, cine demonstreaza ca merita sa joace la Dinamo. Din partea mea nu este nici o suparare. Nu ma tem ca selectia nu ar fi corecta pentru ca Rednic munceste in interesul lui Dinamo si pentru numele lui". Fundasul spune ca i-ar conveni ca in turul III preliminar al Ligii Campionilor adversara sa fie o echipa din Ucraina, Rusia sau Grecia. "Nu prea imi cunosc noii colegi, mai mult de la televizor, de la meciurile pe care le-am vazut. Nu mai este nici unul dintre cei cu care am jucat eu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.