Fotbalistul nigerian Ifeanyi Emeghara a primit telefoane i mesaje de amenintare pentru a rupe contractul cu cei doi impresari ai sai si a semna cu Steaua.
Desi Poli si Steaua s-au inteles, fundasul de culoare nu este multumit de conditiile oferite de clubul bucurestean. Lucrurile s-au complicat si mai mult dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat in conflict cu managerii jucatorului, pe care i-a acuzat ca vor sa scoata un comision cat mai are din transfer. Aurel Damian, partenerul sarbului Nebojsa Simic, cel care ii reprezinta interesele lui Emeghara, sustine ca nici nu s-a pus problema comisioanelor, ci pur si simplu lucrurile s-au impotmolit pentru ca fotbalistului i se propune in Ghencea un salariu anual cu 15.000 de euro mai mic decat cel pe care il are acum la Timisoara. Fotbalistul nu mai vrea sa lase nimic de la el desi, mai nou, a primit telefoane de amenintare si mesaje prin care i se sugereaza ca ar fi bine sa renunte la cei doi impresari si sa semneze cu "ros-albastri".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.