Vedeta lui Dinamo, care a efectuat ieri primul antrenament sub conducerea lui Rednic, considera ca nu este transferul verii in Romania, asa cum a fost numit de presa, subliniind ca pentru aceasta titulara trebuie sa confirme prin evolutiile din teren.
"Este o revenire pe care mi-am dorit-o, pentru ca altfel nu as fi venit. Este un pas inainte din acest punct de vedere si sper sa ne indeplinim obiectivele. Important este ca am ajuns la Dinamo si sa joc cat mai bine, pentru ca se asteapta foarte mult de la mine. Cat despre transferul verii, aceste lucruri le spune presa, transferul verii este acela care confirma", a afirmat Zicu.

Referitor la faptul ca ar putea ajunge la Sahtar Donetk, in cazul in care Dinamo nu accede in grupele Ligii Campionilor, Zicu a raspuns: "Nu are rost sa facem acum astfel de comentarii, cel mai important lucru acum este ca am semnat pe patru ani cu Dinamo si ma gandesc doar la prezent. Nu poti sti ce va fi maine, peste un an, doi, sau trei. Mi-e dor de fotbal pentru ca am fost in vacanta 12 zile si imi era dor sa incep. Mi-e dor de un meci oficial de-al lui Dinamo". Zicu nu crede ca va avea probleme cu suporterii dinamovisti, dupa ce in sezonul trecut a fost imprumutat la Rapid. "Nu cred ca vor fi astfel de probleme, pentru ca asta a fost, am fost imprumutat un an de zile la Rapid, am jucat cat am putut de bine si cred eu ca nu am suparat pe nimeni. Sper sa fac acelasi lucru si pentru Dinamo. Obiectivele din acest an sunt normale pentru Dinamo, la fel ca in fiecare an. Sunt sanse de 40 la suta de a intra in Liga Campionilor, pentru ca nu suntem capi de serie, va fi foarte greu, dar cu putina sansa sper sa ajungem in grupe", a spus Zicu. La randul sau, Rednic a declarat ca Zicu nu a aratat pana acum nici 70 la suta din ceea ce poate si a adaugat ca este sigur ca atacantul va avea un sezon bun la Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.