Cea mai tare achizitie a lui Dinamo, din aceasta vara, e de parere ca noua si vechea sa echipa are o mare oportunitate de a intra, in premiera, in grupele Ligii Campionilor.

"Chiar daca nu suntem cap de serie in turul trei preliminar, cred ca avem 40 la suta sanse de calificare" a spus Ianis Zicu la antrenamentul de ieri, primul de cand s-a intors in soseaua stefan cel Mare. Atacantul a confirmat ca este jucatorul lui Dinamo, fara alte clauze si conditii suplimentare. "Cel mai important lucru este ca am semnat pe patru ani cu Dinamo si ma gandesc doar la prezent. Nu stiu ce va fi maine, peste un an sau doi. Mi-e dor de fotbal, dupa o vacanta de 12 zile. Mi-e dor de un meci oficial in tricoul lui Dinamo", a spus machedonul.

«Nu cred ca sunt transferul verii»

Dupa ce a fost imprumutat un an in Giulesti, Zicu spera ca fanii "albi-rosiilor" sa nu aiba resentimente. "Sunt un jucator profesionist. Acum am ajuns la Dinamo si voi face totul pentru aceasta echipa, asa cum si la Rapid am dat totul. Nu cred ca sunt transferul verii, asa cum se spune. Cel mai bun transfer este acela care va confirma".

Ze Kalanga, vesnicul intarziat

Ca de fiecare data cand trebuie sa se prezinte la echipa, angolezul Ze Kalanga (foto) intarzie. Motivul invocat de aceasta data este ca i-a expirat pasaportul. "Ze Kalanga m-a anuntat ca vine abia martea viitoare. Va suporta consecintele. incepand de azi (n.r. - ieri) o sa fie amendat, conform cu regulamentul de ordine interioara", a spus Mircea Rednic. De la reunirea de ieri au mai lipsit George Blay, care a fost victima unui accident rutier in Ghana, Vali Nastase, Hristu Chiacu, Adrian Cristea, Liviu Ganea si Florin Matache, toti invoiti de antrenor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.