Trebuia sa mearga cu Steaua in cantonamentul din Spania, insa se antreneaza cu juniorii Timisoarei. Nigerianul Ifeanyi Emeghara a refuzat oferta Stelei (salariu de 135.000 de euro), iar Marian Iancu nu-l mai doreste la Poli, declarind ca deja a incasat banii de transfer de la Gigi Becali.
Miercuri la prinz, patronul din Ghencea s-a intilnit cu impresarii fotbalistului, insa cele doua parti nu au cazut la pace: intre propunerea Stelei (acelasi contract ca la Poli) si dorinta jucatorului (200.000 de euro) este o diferenta de 65.000 de euro, bani pe care Becali nu vrea sa-i plateasca. La citeva ore dupa ce s-a vazut cu agentii lui Emeghara, Gigi Becali s-a dezlantuit pe B1TV, acuzindu-i de incompetenta: "Impresarii astia ai lui sint niste mascarici. Singurul impresar adevarat din Romania este Giovanni Becali! Daca Emeghara vrea sa vina la Steaua, sa vina, daca nu, sa se duca la Timisoara si Iancu sa-mi dea banii inapoi!".

Ieri, nigerianul a anuntat ca nu-l mai intereseaza Steaua ("Vreau sa ramin la Poli si, daca ar fi dupa mine, as pleca chiar acum sa ma alatur echipei, in Ungaria"), insa Marian Iancu a ramas ferm pe pozitie, anuntind ca nu vrea sa-l opreasca la formatia sa: "Din punctul nostru de vedere, Emeghara este jucatorul Stelei. Ne-au virat deja banii pe transfer si sint convins ca se vor intelege si la salariu". Lotul deplasat de Cosmin Olaroiu in peninsula Iberica revine astazi in tara si este posibil ca pina la plecarea in cel de-al doilea cantonament, din Olanda, Emeghara sa accepte oferta lui Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.