Suporterii FC Steaua au anuntat, intr-un comunicat postat pe site-ul lor, fcsteaua.ro, ca nu se pune problema unei intalniri cu finantatorul Gigi Becali pana cand acesta nu isi va cere scuze publice fanilor stelisti.
Reprezentantii Peluzei Nord (PN), Peluzei Sud (PS), Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS) si ai Tribunei a II-a (T2) au avut, luni seara, la stadionul din Bulevardul Ghencea, o intalnire cu presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala. La intalnire nu a participat finantatorul stelist Gigi Becali. "in urma acestei intalniri, s-a stabilit de comun acord ca nu se pune problema unei intalniri a suporterilor cu patronul Stelei, pana in momentul in care acesta nu-si va cere scuze public, fata de absolut toti fanii , indiferent de grupare, de oras sau orice altceva", se arata in comunicat.

Semnatarii comunicatului, PN, PS, AISS si T2, precizeaza ca nu suporterii Stelei sunt cei care au declansat acest conflict si ca acestia sunt dispusi oricand sa gaseasca o solutie pentru ca echipa sa nu aiba de suferit.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.