Fotbalistii echipei din Giulesti nu s-au obisnuit inca cu gandul ca nu vor mai lucra cu antrenorul Razvan Lucescu si spun ca regreta enorm plecarea acestuia la FC Brasov.

Reveniti din scurta lor vacanta, jucatorii Rapidului incearca sa se acomodeze cu noul tehnician, italianul Cristiano Bergodi.

Desi l-au primit cu bratele deschise, fotbalistii nu si-au putut ascunde sentimentele fata de fostul lor antrenor. "Regretam foarte mult plecarea lui Razvan. Toti ne-am atasat de el. Acum nu avem ce face, trebuie sa trecem peste asta", a marturisit atacantul Ionut Mazilu care a fost completat de portarul Dani Coman: "Primeam sfaturi de la Razvan inaintea tuturor antrenamentelor si a jocurilor. Pacat ca a plecat! Mare pacat ca nu mai e cu noi!".

Razvan Lucescu nu uita cei trei ani petrecuti in Giulesti. "Am trait cele mai frumoase momente din cariera la Rapid", spunea antrenorul. Acesta a lasat sa se inteleaga faptul ca drumul sau se va intersecta, din nou, la un moment dat, cu cel al echipei de sub Podul Grant: "in fotbal nu trebuie sa spui niciodata, niciodata. Este posibil ca in viitor sa ajung iar la Rapid".

«Malda», spre Rusia

Fotbalistii echipei de sub Podul Grant au efectuat ieri vizita medicala, singurele absente fiind Stancu, accidentat, Buga, invoit de conducerea clubului si Maldarasanu. Acesta din urma doreste sa plece de la Rapid si poarta negocieri cu cluburi din spatiul ex-sovietic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.