Trei fotbalisti giulesteni, Marius Maldarasanu, Mugurel Buga si Ionut Stancu, au lipsit ieri de la vizita medicala pe care Rapid a efectuat-o la Institutul National de Medicina Sportiva.
Maldarasanu discuta in aceste zile cu oficialii clubului pentru a i se permite sa se transfere la o alta echipa, Buga a fost invoit de conducere, iar Stancu este in continuare accidentat, el urmand sa absenteze si de la turneul din Elvetia.

Dintre cele trei achizitii ale gruparii rapidiste, doar Stefan Grigorie a efectuat vizita medicala, intrucat camerunezul Pierre Boya si muntenegreanul Vladimir Bozovic urmau sa ajunga aseara la Bucuresti. Cei doi erau asteptati la Baza Sportiva "Pro Rapid", unde Cristiano Bergodi avea prevazut primul sau antrenament de la instalarea in functia de antrenor principal al echipei giulestene. Ionut Mazilu a declarat dupa efectuarea vizitei medicale ca Rapid se poate descurca in viitorul sezon si fara Zicu si I. Ganea, transferati la Dinamo, respectiv "Poli" Timisoara. "Am mai jucat si fara Zicu si Ganea. Normal, erau niste jucatori buni pentru Rapid, dar asta e fotbalul, ne descurcam si fara ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.