Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, a inaugurat, luni, la Londra, o scoala de fotbal care ii poarta numele, informeaza agentia Sportinglife. Cursurile scolii de fotbal David Beckham, institutie situata in cartierul Greenwich, vor incepe in aceasta vara. Complexul londonez include doua terenuri ld dimensiuni oficiale, sali de antrenament, mai multe clase si o cantina. La scoala vor fi inscrisi 15.000 de baieti si fete cu varste cuprinse intre 8 si 15 ani. Dintre acestia, 10.000 vor beneficia de studii gratuite.

"Scoala de fotbal Bobby Charlton a fost foarte importanta pentru mine, deoarece mi-a dat posibilitatea sa ma distrez si sa invat atunci cand eram copil. Mi-am dorit mereu sa devin fotbalist profesionist, iar acum am ocazia sa deschid propria mea scoala. Pentru mine, cel mai important lucru este bucuria pe care fotbalul le-o aduce copiilor si faptul ca ei vin zambind ca sa invete", a declarat Beckham. Scoala va fi condusa de fostul tehnician al echipei Manchester United, Eric Harrison.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.