Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, ieri, ca primele cinci pozitii in clasament la finalul campionatului viitor sint deja clare si a nominalizat, intr-o ordine aleatorie, echipele Steaua, Dinamo, Rapid, Poli Timisoara si CFR Cluj.
"Va fi un campionat si mai incins. Or sa fie de toate, aliante, PSD-uri, PD-uri, ce vreti voi. Or sa fie de toate, normal, cum au fost tot timpul, n-o sa se schimbe nimic! Va fi lupta mare, dar cred ca nu se va mai decide campioana asa devreme cum a fost anul asta. Primele cinci echipe sint clare, parerea mea: Steaua, Dinamo, Rapid, Timisoara si Cluj. Va fi foarte greu sa te bati cu bugetul, cu suportul pe care-l au, cu publicul. Va fi greu pentru cineva sa darime primele cinci locuri. Daca ai spune ca vrei in primele cinci, n-ar fi real, sint deja locuri luate. Si eu vreau sa iau campionatul, dar trebuie sa si pot. Vorbesc de traditie, buget, sistem, jucatori, tot.

Sint convins ca cele cinci se vor afla acolo, dar nu stiu ordinea", a spus Petrescu. Fostul international s-a declarat de acord cu propunerea ca Ionut Lupescu sa fie cel care va delega arbitrii in sezonul urmator: "Sint multe suspiciuni in Romania si se taxeaza orice greseala. De gresit, arbitrii vor gresi, este clar, pentru ca toata lumea greseste. Eu zic ca e bine daca Lupescu va face delegarile, este un lucru bun". Cit priveste sansele ca Dinamo sa patrunda in grupele Ligii Campionilor, Petrescu s-a aratat sceptic: "Cred ca Steaua are prima sansa, fiind cap de serie. Dinamo are mai putine, dar cu jucatorii pe care i-a luat, sansele au crescut. Sincer sa fiu, pentru binele fotbalului romanesc ar fi bine ca ambele sa se califice, chiar daca va fi foarte greu".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.