Romanul a devenit challanger-ul campionului Berrio dupa ce a trecut sambata dimineata de australianul Bika
Lucian Bute l-a invins la puncte pe Sakio Bika, intr-o gala disputata la Montreal in noaptea de vineri spre sambata si a devenit astfel challanger la titlul mondial IBF al categoriei supermijlocie. Toti cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Bute, doi dintre ei cu 118-109, iar al treilea cu 116-111. Potrivit punctajului tinut de presa canadiana, Bute l-a invins cu 117-110 pe australian.

La gala de la Montreal au asistat aproape 10.000 de spectatori, peste 1000 dintre acestia fiind romani stabiliti in zona. Aceasta este cea de-a 20-a victorie din cariera lui Bute (16 prin KO), din tot atatea meciuri disputate ca profesionist, care l-ar putea intalni spre sfarsitul acestui an pe actualul campion mondial, Alejandro Berrio. Bute a declarat ca, dupa ce pierduse primele doua runde ale luptei cu Sakio Bika, antrenorul sau, Stephane Larouche, l-a motivat spunandu-i ca in ring nu a aratat cine este cu adevarat, informeaza "Montreal Gazette". "A fost prima oara cand am pierdut primele doua runde. Dar cand am revenit la colt, Stephane mi-a spus: <>.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.