Daca rateaza patrunderea in grupele Ligii Campionilor, actionarii ii cer lui Rednic sa prinda ultimul act in cea de-a doua competitie continentala.
Lotul echipei de fotbal Dinamo se reuneste in aceasta dimineata, la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul competitional 2007/2008. Pe "cainii rosii" ii asteapta o toamna de foc. Campioana din Liga I forteaza patrunderea, in premiera, in grupele Ligii Campionilor. Pentru a-si indeplini visul, formatia "ros-albilor" are de trecut hopul reprezentat de ultimul tur preliminar.

Daca nu va reusi sa intre in grupe, urmatorul tel este finala Cupei UEFA (echipele eliminate in turul trei preliminar continua cursa in cea de-a doua intrecere continentala intercluburi). Acest obiectiv nu este stipulat in contractul antrenorului Mircea Rednic, dar i-ar fi fost comunicat verbal tehnicianului intr-una dintre discutiile purtate cu directorul executiv Cristi Borcea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.