Turneul de rugby de la Bucuresti a adus castiguri insemnate in ceea ce priveste imaginea sportului cu balonul oval din Romania si am ramas, in acelasi timp, cu un stadion modern
Atunci cand Romania a primit dreptul de organizare a turneului IRB Nations Cup, cel mai puternic de pana acum din tara noastra, lucrurile au inceput sa se miste rapid. in conditiile in care echipele secunde ale Africii de Sud ori Argentinei si-au anuntat prezenta la turneu, trebuiau realizate premisele unei organizari la un nivel care sa satisfaca cerintele minime ale forului mondial.

Prima conditie a fost realizarea unui stadion capabil sa gazduiasca o asemenea competitie. si lucrurile s-au efectuat cu mare repeziciune, stadionul de langa Arcul de Triumf devenind, dupa spusele oficialilor federatiei, noul leagan al rugby-ului romanesc. O instalatie de nocturna, o tribuna oficiala acoperita si o a doua mobila, de aproape 1.000 de locuri, vestiare renovate si un teren cu o suprafata de joc moderna reprezinta ceea ce ramane in urma. Pe acest stadion, nationala isi va disputa partidele de acum inainte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.