Reprezentativa nationala de handbal masculin a castigat, scor 34-33, meciul retur de la Constanta, din barajul cu Suedia pentru calificarea la Campionatul European din 2008.

Nordicii au batut insa la diferenta mare in prima mansa, 36-25. "Nu am reusit sa surprindem cu nimic experimentata echipa a Suediei", a declarat deja fostul selectioner al Romaniei, Lucian Rasnita. Presedintele FRH, Cristian Gatu, i-a comunicat antrenorului, chiar dupa turul de la Karlskrona, ca vor intrerupe colaborarea.

Impinsi din spate de un public fantastic, romanii au avut momente foarte bune la Constanta, in care sperau ca pot intoarce rezultatul. "A fost un moment favorabil cand am avut noua goluri in fata, dar o serie de greseli nepermise a facut ca sa primim patru, cinci goluri la rand. Am avut jucatori accidentati, banca noastra de rezerve nu este de valoarea celei a Suediei, ca sa avem cum sa facem inlocuiri cu jucatori de aceeasi valoare", a spus Rasnita.

Astazi se va face bilantul mandatului sau, de trei ani, timp in care a ratat doua calificari la turneele finale si se va oficializa demiterea sa. Posibilul sau inlocuitor ar putea fi Vasile Stanga.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.