Gheorghe Hagi a declarat sambata, la Arad, ca s-a saturat de vacanta prelungita si ca isi va relua, in aceasta vara, activitatea in fotbal. "Regele" nu a spus insa care va fi urmatoarea sa destinatie.

"In acest an, poate chiar in aceasta vara, sigur voi reveni. Pana acum am stat un an, am facut pauza, dar trebuie sa revin. Sunt discutii, dar cand si unde nu stiu sa va spun. Sigur voi reveni la momentul si locul potrivit", a declarat fostul international. Ultima data pe banca tehnica a celor de la Poli Timisoara, Gheorghe Hagi a fost curtat de finul Gigi Becali, pentru o functie la Steaua, dar negocierile s-au sistat, iar Olaroiu a fost reconfirmat.

Echipa nationala ramane in continuare o preocupare a celui care a fost desemnat fotbalistul secolului trecut in Romania.

Hagi pune presiunea calificarii pe actualii lideri ai tricolorilor, Mutu si Chivu. "Eu nu fac comparatie intre generatii, dar e clar ca cei doi sunt cei mai importanti fotbalisti romani ai momentului si au obligatia sa aduca rezultate. Sa nu ne imaginam ca am realizat mare lucru invingand Slovenia. Am castigat sase puncte, dar greul abia incepe. Avem insa toate sansele sa ajungem la Campionatul European", a spus "Regele". Pana la revenirea totala in fotbal ca antrenor, Hagi se ocupa de descoperirea micilor talente intr-un program national.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.