Fostul tehnician al lui CFR Cluj a parafat actele la Roma, impreuna cu Sichitiu

Antrenorul italian a semnat un contract pe doi ani cu gruparea giulesteana, intarzierea oficializarii intelegerii dintre cele doua parti fiind cauzata de o conditie impusa de tehnician privind achizitionarea a trei jucatori. Consultantul tehnic al antrenorului italian, Renzo Rossi, a declarat sambata ca aceasta conditie a fost in cele din urma acceptata de directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, delegat la Roma de conducerea gruparii giulestene. "Bergodi a semnat in cele din urma contractul. Totul este asa cum si-a dorit si spera ca relatia de colaborare cu Rapid sa fie cat mai fructuoasa", a mentionat Rossi.

Sichitiu a declarat ca tratativele purtate la Roma cu Bergodi nu au fost mai dificile decat se astepta. "Lucrurile au decurs normal, nu am intampinat dificultati. Ca de obicei cand e vorba de un cotract lucrurile trebuie sa fie foarte puse bine la punct. Bergodi este de acum si in acte antrenorul Rapidului pe urmatorii doi ani", a spus Sichitiu. Oficialul rapidist a tinut sa precizeze ca mijlocasul lui FC National, Ovidiu Herea, nu este o conditie obligatorie impusa de italian. "Bergodi a mai lucrat cu Herea si ii place de acest jucator, printre altii. Dar nu este o conditie obligatorie legata de acest jucator. N-a zis ca daca nu il aducem pe Herea nu mai vine la Rapid. Sunt cativa jucatori pe care si-i doreste si noi vom face tot posibilul sa ii achizitionam. Oricum, trebuie spus ca in contractul sau am mentionat ca el decide ce jucatori vor fi adusi de acum inainte la Rapid. Lucru care mi se pare normal, pentru ca antrenorul raspunde de rezultatele echipei", a adaugat Sichitiu. Totusi, in ultimele doua zile, Copos a negocat cu Iacov ttrecerea lui Herea in Giulesti, dar seful din Cotroceni cere 2,5 milioane de euro pentru fotbalist.

Grigorie - trei sezoane in Giulesti

Sosit la schimb cu Ionel Ganea, mijlocasul de la Timisoara a semnat sambata un contract pe trei ani cu Rapid, informeaza site-ul oficial al gruparii alb-visinii. "Suntem multumiti de achizitia realizata, mai ales ca Grigorie (25 de ani) a constituit o tinta mai veche a noastra. Si el si-a dorit sa vina la noi si e bine ca, fie si mai tarziu, transferul s-a realizat", a declarat directorul general al Rapidului, Constantin Zotta. "Sunt bucuros ca am ajuns, in sfarsit, la Rapid, echipa care ma vrea de un an.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.