"Gurita" spune ca Getafe nu va face cadouri Celtei, echipa care trebuie sa castige pentru a spera la ramanerea in prima liga
Presa spaniola de ieri scrie ca fundasul de la Celta Vigo va fi titular in meciul cu Getafe, la care evolueaza Cosmin Contra, in ultima etapa a campionatului Spaniei, decisiv pentru ramanerea echipei galiciene in Primera Division. Tamas a fost reprimit de antrenorul Hristo Stoicikov la antrenamentele Celtei miercuri, dupa ce a fost exclus din lot din cauza ca a intarziat doua zile la pregatiri la revenirea de la echipa nationala a Romaniei, dupa "dubla" cu Slovenia.

Tamas a prezentat scuze publice jucatorilor, antrenorilor, conducatorilor si suporterilor de la Celta Vigo pentru intarziere. Initial, acestea nu au fost acceptate de Stoicikov, care nu l-a primit nici marti la antrenamente pe Tamas, insa miercuri internationalul roman s-a pregatit alaturi de coechipieri. Tamas, care trebuia sa revina in Spania joia trecuta, dupa ce a jucat cu nationala Romaniei impotriva Sloveniei, a ajuns la Vigo doar in dupa-amiaza zilei de vineri, atunci cand Celta se afla deja la Madrid pentru meciul cu Atletico. Ca urmare a acestui lucru, Celta a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Tamas, care a insistat ca prin comportamentul sau nu a dorit sa "faca rau nimanui" si care a mai spus ca va fi de acord cu orice decizie pe care clubul o va lua in privinta sa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.