Principalul actionar al lui FC Rapid sustine, intr-un material publicat pe blog-ul sau, ca vrea un reprezentant al suporterilor in Consiliul de Administratie.
Reactia lui Copos vine la cateva zile dupa scandalul declansat de Jean Valvis. Acesta anuntase ca va oferi peste 300 de actiuni din cele 670 pe care le detinea unor suporteri, numai ca, dupa o denominare provocata de Copos, greco-elvetianul s-a trezit cu doar doua actiuni.

"Dupa cum stiti, societatea este condusa de o Adunare Generala a Actionarilor si de un Consiliu de Administratie. Contrar celor afirmate de curand de unul dintre actionarii super-minoritari ai Rapidului, cum ca noi nu am fi de acord cu cooptarea unor suporteri reprezentativi ai Rapidului in structurile acestuia, va anunt pe aceasta cale ca dorim ca din Consiliul de Administratie sa faca parte si un reprezentant al celor care iubesc si sprijina Rapidul. Dorim ca, prin acest gest, sa dam posibilitatea suporterilor adevarati, care pot renunta la invective in favoarea unui dialog rational si eficient, sa devina membri in Consiliul de Administratie, aducand cu ei punctele de vedere ale celor care sunt cu adevarat alaturi de Rapid si care ne pot ajuta la gasirea <>", scrie Copos.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.