Fostul international Adrian Ilie a renuntat oficial la meseria de impresar si a fost prezentat drept noul manager sportiv al Stelei.

"Datorez mult Stelei. Am fost jucatorul acestei echipe si sper sa ma inteleg bine cu toata lumea de aici. Obligatoriu am renuntat la meseria de impresar. Sper sa raman cat mai multi ani in Ghencea", a spus Ilie. Cobra si-a intrat deja in paine si ii sta capul doar la cum sa alcatuiasca un lot competitiv.

"Nu pot spune inca nimic de situatia lui Elton si Thereau. Cat despre oferta celor de la Dnepr pentru Nicolita, nu am dat inca un raspuns, dar fotbalistul nu e de vanzare". Adrian Ilie nu este speriat de achizitiile de marca facute de Dinamo. "Era normal sa se intareasca. Dinamo l-a ales pe Zicu, noi pe Neaga", a precizat Ilie.

Lotul vicecampioanei Romaniei s-a reunit ieri la stadion, fara nici un strain la echipa. Daca Elton, Saban si Andrey au fost anuntati sa-si caute alt angajament, pentru Thereau Steaua asteapta 2,5 milioane euro de la FC Bruges, altfel francezul e obligat sa se intoarca sub comanda lui Olaroiu. Emeghara va sosi luni in Romania. Au mai lipsit doua achizitii, Badoi, care efectua vizita medicala, si Neaga, asteptat sa soseasca pe 20 iunie.

La reunire, unii dintre stelisti au fost foarte distrati. Acest lucru era sa-l coste pe Nicolae Dica, a carui masina era sa fie acrosata de un tramvai, la intrarea in Complexul Ghencea. Nou-venitul Eric Bicfalvi a avut nevoie sa fie condus in incinta stadionului, pentru ca gresise intrarea. Portarul Vatca mai are mult sa se impuna la Steaua, chiar si in fata paznicilor bazei, care nu l-au recunoscut la intrare si a fost nevoit sa se legitimeze.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.